PLASTIFIKIMI I METALEVE ME NGJYRA PLUHUR

Plastifikimi i metaleve është një mënyrë inovative për të ngjyrosur metalet.

Ngjyrosja bëhet me pluhur në vend të bojës klasike.

Një sipërfaqe e plastifikuar është shumë më e qëndrueshme dhe me cilësi më të lartë se sipërfaqet e ngjyrosura me bojë të lëngshme.

PLASTIFIKIMI I METALEVE ME NGJYRA TË LËNGSHME

Plastifikimi i metaleve është një mënyrë inovative për të ngjyrosur metalet.

Ngjyra e lëngshme mund të aplikohet në të gjitha llojet e metaleve.

Avantazhi i ngjyrosjes së metaleve me ngjyrë të lëngshme është se ka një rezistencë të mirë elastike ndaj konsumimit dhe korrozionit.

SERVISIMI I POMPAVE TË NGJYROSJES

Plus Paints bën edhe servisimin e pompave të ngjyrosjes, në rast të prishjes apo dëmtimit të tyre.

Gjithashtu, përveç servisimit të pompave të ngjyrosjes, Plus Paints bën edhe pastrimin e detajuar të tyre.

PROJEKTIMI DHE REALIZIMI I KABINAVE PËR NGJYROSJE

Kabinat e spërkatjes mund ti ndërtojmë prej çeliku, betoni ose muraturë dhe i mbështesim në mënyrë të sigurt dhe të ngurtë.

Sipërfaqet e brendshme janë të lëmuara, të vazhdueshme dhe jo të djegshme.

Spërkatësit, matësit e dukshëm dhe alarmet i instalojmë siç duhet. Kabinat i projektojmë për të spastruar rrymat e ajrit drejt daljes së shkarkimit.

PROJEKTIMI DHE REALIZIMI I KABINAVE PËR ZUMPARIM

Kabinat për zumparim i projektojmë me një sistem filtrimi me dy faza dhe një ventilator të riciklimit me zhurmë të ulët dhe kapacitet të lartë për të ruajtur një ambient aplikimi me performancë të lartë. Kabinat i realizojmë sipas kërkesës.

MBËSHTETJA TEKNIKE
Jeni përdorues profesionist apo keni nevojë për këshilla teknike? Na kontaktoni!
×
MBËSHTETJA TEKNIKE
Si doni të na kontaktoni?
NA SHKRUANI NË WHATSAPP
PLOTËSONI FORMULARIN