RRETH NESH

Rreth nesh

Plus Paints është kompani tashmë lidere që nga viti 2008, e cila meret me një sërë shërbimesh dhe ofron një gamë të gjerë të produkteve si ngjyra industriale dhe produkte të ndryshme për bizneset që meren me materiale si dru, hekur dhe metal.

Plus Paints ofron shërbime të ndryshme duke filluar nga plastifikimi i metaleve qoftë me ngjyra pluhur apo likuide, bën servisimin e pompave të ngjyrosjes, projekton dhe realizon kabina për ngjyrosje si dhe kabina për zumparim.

Plus Paints është kompani profesionale dhe e si e tillë, është plotësisht e fokusuar në punë dhe produkte cilësore.

MISIONI

Ne synojmë që çdo herë të ofrojmë shërbime sa më profesionale ndaj klientëve tanë, në mënyrë që ti tejkalojmë pritshmëritë e tyre duke u kursyer kohë dhe para.

Bëhuni pjesë e misionit tonë për ta lënë botën më të bukur se sa e kemi gjetur!

VIZIONI

Ne mundohemi që përmes çdo shërbimi të ofrojmë vlerë për konsumatorët tanë dhe të jemi kompani e dëshiruar dhe e njohur për produkte cilësore dhe punë kualitative.

Vizioni ynë është të jemi lider në shitjet dhe shërbimet e solucioneve profesionale të ngjyrosjes.

Politika e cilësisë

MBËSHTETJA TEKNIKE
Jeni përdorues profesionist apo keni nevojë për këshilla teknike? Na kontaktoni!
×
MBËSHTETJA TEKNIKE
Si doni të na kontaktoni?
NA SHKRUANI NË WHATSAPP
PLOTËSONI FORMULARIN