KUSH JEMI NE

Që nga viti 2008, Plus Paints është lider në veprimtarinë që e zhvillon. Veprimtari e cila përfshinë shitjen e ngjyrave industriale dhe produkteve të ndryshme për bizneset prodhuese që merren me materiale si; dru, hekur dhe metal.

Shërbimet tona gjithashtu përfshijnë plastifikimin e metaleve të ndryshme dhe servisimin e pompave për ngjyrosje, të cilat I shet kompania jonë.

PUNA JONË

MBËSHTETJA TEKNIKE
Jeni përdorues profesionist apo keni nevojë për këshilla teknike? Na kontaktoni!
×
MBËSHTETJA TEKNIKE
Si doni të na kontaktoni?
NA SHKRUANI NË WHATSAPP
PLOTËSONI FORMULARIN